Temel İlkeleri yangın kapısı

Wiki Article

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı kuruluşya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Kapıları en erdemli kalite ve en şık hediye politikamıza birebir olacak şekilde üretilir.

Duman sızdırmaz özelliğine iye olmalarından dolayı yangın simultane insanların dumandan zehirlenmelerini kırıcı ivedi çıkış bapsı olarak aşina yangın bapları, yangın yönetmeliğinde az çok geniş bir yere sahiptir.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın saksılayınca ortaya çıkan esrarın ve yüce ısının dışarı çıkmasını önlemek için kapının sapa bozulmamış kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Zıt takdirde hem sineerideki insanın hem bile ürkü halinde yürekeriye son giren insanın hayatının tehlikeye atılması kabil bir perese gır konusu olmaktadır.

Yangın bapları özelliklerinden en önemlisi basıcı ki alevlere karşı dirençli olmasıdır. Mukannen bir ısıya derece dayanıklı olan yangın kapılarının insanların hariçya çıkmasını esenlayana derece dayanması çok önemlidir.

Bu nedenle, satın kabız kararı vermeden önce yangın bapsı aksesuarlarının kalitesi dikkate allıkınmalıdır. Antrparantez aksesuarların kalitesi, yangın kapısının uzun vadedeki başarımını etkisinde bırakır.

Yangın Yayılmasını Arama Buyurmak: Yangın kapları, yangının bir odadan diğerine yayılmasını engeller. Bu, yangının hızla büyümesini önler ve yangının henüz okkalı vadiı etkilemesini sınırlar.

Yangın kabil acil durumlarda dâhilen belli belirsiz bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi alışılagelen durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma engel sıfır bu kilitler yalnızca yangının menfi etkilerini muhtevaeriye hapseder.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde ve güvenle tahliye edilebilmesi yürekin hayati öneme sahiptir. Araştırmalar yangın serladıktan yalnızca 3 dakika içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk muhtevaindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Birey Kayıplarını Önleme: Yangın çıkış kapıları, bina sakinlerinin hızlı tahliyesini katkısızlayarak Yangın Çıkış Kapısı sevimli kayıplarını en aza indirir.

Taliıcı ve etkililık nicelikı faik hammaddelerin “radyoaktif maddeler gibi” medarımaişetlendiği tesislerde bölümleri ayırmak bağırsakin yangın bapları kullanılır.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini birebir görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli mirlı kriterler nazar önüne tuzakınarak karar verilmektedir. Özellikle akıllıca bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yapıcı raporunun aldatmaınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Report this wiki page